Fresh Line Ekskluzivitete

Çaji Kretës Formula Ba

Fresh Line zёvendёson ujin me me çajra tё pёrzier nga 8 bimё organike qё rriten nё ishullin e Kretёs. Baza e produktit kthehet nё pёrbёrёs aktiv me veti tё dobishme.   

Fresh Bar

Kёndi i produkteve tё frekёta *Fresh Beauty Bar* ёshtё njё ndёr veçantitё qё e dallojnё Fresh Line. Koleksioni pёrbёhet nga sapunё artizanale dhe produkte pёr fytyrёn tё freskёta, produkte trupi dhe flokёsh me ingredientё natyrale nga kuzhina dhe kopёshti. Produktet shiten me peshё, nё sasinё e dёshiruar. Çokollatё, shegё, xhelatinё mbretёrore, patate, vanilje, mjaltё, qumёsht dhe shumё ingrdientё tё tjerё tё shijshёm dhe ushqyes qё kthehen nё receta origjinale pёr bukurinё. Nё Fresh Beauty Bar ju do tё gjeni 9 lloje maskash organike, tё certifikuara nga instituti i ICEA-s,tё cilat ofrojnё efekt detoksifikues, firming, rigjeneruese, pastruese, zbutёse dhe shumё veti tё tjera. Efektshmёria e maskave ёshtё e pёrforcuar nё formulё me ekstrakte bimёsh dhe vajra esencial, qё janё formuluar posaçёrisht pёr nevoja tё ndryshme. Ato janë produkte pa konservantë dhe për kёtё arsye mbahen nё njё temperaturё tё caktuar ne (frigorifer).

Fresh Line Ekskluzivitete

Çaji Kretës Formula Ba

Fresh Line zёvendёson ujin me me çajra tё pёrzier nga 8 bimё organike qё rriten nё ishullin e Kretёs. Baza e produktit kthehet nё pёrbёrёs aktiv me veti tё dobishme.   

Fresh Bar

Kёndi i produkteve tё frekёta *Fresh Beauty Bar* ёshtё njё ndёr veçantitё qё e dallojnё Fresh Line. Koleksioni pёrbёhet nga sapunё artizanale dhe produkte pёr fytyrёn tё freskёta, produkte trupi dhe flokёsh me ingredientё natyrale nga kuzhina dhe kopёshti. Produktet shiten me peshё, nё sasinё e dёshiruar. Çokollatё, shegё, xhelatinё mbretёrore, patate, vanilje, mjaltё, qumёsht dhe shumё ingrdientё tё tjerё tё shijshёm dhe ushqyes qё kthehen nё receta origjinale pёr bukurinё. Nё Fresh Beauty Bar ju do tё gjeni 9 lloje maskash organike, tё certifikuara nga instituti i ICEA-s,tё cilat ofrojnё efekt detoksifikues, firming, rigjeneruese, pastruese, zbutёse dhe shumё veti tё tjera. Efektshmёria e maskave ёshtё e pёrforcuar nё formulё me ekstrakte bimёsh dhe vajra esencial, qё janё formuluar posaçёrisht pёr nevoja tё ndryshme. Ato janë produkte pa konservantë dhe për kёtё arsye mbahen nё njё temperaturё tё caktuar ne (frigorifer).

Teknikat e Përgatitjes së Sapunëve

Tё gjithё sapunёt e Fresh Line janё tё pёrgatitur nё mёnyrё artizanale me forma dhe ngjyra plot fantazi. Ndёr vite ne kemi pёrftuar njё teknikё unike nё pёrgatitjen e sapunёve, e cila ndryshe nga tё tjerёt, pёrfshin njё proces tё ftohtё *shkrin dhe derdh* nё teknikё. Recetat tradicionale  tё sapunёve janë transformuar në produkte të përpunuara me cilësi të lartë. Sapunёt bёhёn duke pёrgatitur derdhjen, miksimin e lёngjёve dhe  ne copat e sapunёve, shtohen bimёt, erëzat dhe vajrat esencial pёr tё arritur maksimumin e efektshmёrisё, ndёrsa gjalprat natyral shkrihen ngadalё nёpёr vazo tё veçanta. Sapunёt artizanal tё Fresh Line krijojnё njё shkumё tё pasur hidratuese, qё butёsisht pastron dhe plotёson nevojat e lёkurёs, ndёrkohё aroma e vajrave esencial nxit ndjesi mirёqёnie, duke transformuar kujdesin tonё tё pёrditshёm nё eksperincё aromaterapeutike.

Ruajtja e Formave Tradicionale

Ne shumё raste Fresh Line ka ruajtur recetat e familjes nё formёn e tyre origjinale tё bёra vete (artizanale), si uthulla e mollёs pёr shkёlqimin e flokёve, perzierjen vajrave pёr lёkurёn, shampot e ngurta pёr flokёt dhe shumё tё tjera…     

Ekstraktet e bimёve janё tretur nё mёnyrё natyrale, vajrat ushqyes te maturuar pёr 30 ditё duke çliruar pёrbёrёsit e tyre pёr tё parandaluar tharjen e lёkurёs. Procesi i miksimit ёshtё pasuruar me njё varietet vajrash me vlerё kurative.   

Shampot e ngurta janё formuluar me kujdes me vajra bimёsh natyrale, tё pasura me bimё terapeutike & ekstrakte frutash, vajra esenciale, leticin dhe provitamin B5, qё ushqejnё dhe hidratojnё flokёt dhe skalpin. Ato janё krijuar qё tё zgjasin mё shumё se shampot klasike dhe tё trajtojnё gjёndjё tё ndryshme, duke i ofruar flokёve njё bukuri tё shёndetshme, zbutje dhe shkёlqim. Ato janё 100% artizanale nё formёn e njё sapuni, ku copat natyrale tё sapunit janё shkrirё me bimё kurative si: lavandёr, hithёr dhe helichrysum qё çlirojnё vetitё e tyre gjatё pёrdorimit. Tё gjitha shampot tona tё ngurta respektojnё florёn natyrale, duke pasur njё pH 5-6. 

Teknikat e Përgatitjes së Sapunëve

Tё gjithё sapunёt e Fresh Line janё tё pёrgatitur nё mёnyrё artizanale me forma dhe ngjyra plot fantazi. Ndёr vite ne kemi pёrftuar njё teknikё unike nё pёrgatitjen e sapunёve, e cila ndryshe nga tё tjerёt, pёrfshin njё proces tё ftohtё *shkrin dhe derdh* nё teknikё. Recetat tradicionale  tё sapunёve janë transformuar në produkte të përpunuara me cilësi të lartë. Sapunёt bёhёn duke pёrgatitur derdhjen, miksimin e lёngjёve dhe  ne copat e sapunёve, shtohen bimёt, erëzat dhe vajrat esencial pёr tё arritur maksimumin e efektshmёrisё, ndёrsa gjalprat natyral shkrihen ngadalё nёpёr vazo tё veçanta. Sapunёt artizanal tё Fresh Line krijojnё njё shkumё tё pasur hidratuese, qё butёsisht pastron dhe plotёson nevojat e lёkurёs, ndёrkohё aroma e vajrave esencial nxit ndjesi mirёqёnie, duke transformuar kujdesin tonё tё pёrditshёm nё eksperincё aromaterapeutike.

Ruajtja e Formave Tradicionale

Ne shumё raste Fresh Line ka ruajtur recetat e familjes nё formёn e tyre origjinale tё bёra vete (artizanale), si uthulla e mollёs pёr shkёlqimin e flokёve, perzierjen vajrave pёr lёkurёn, shampot e ngurta pёr flokёt dhe shumё tё tjera…     

Ekstraktet e bimёve janё tretur nё mёnyrё natyrale, vajrat ushqyes te maturuar pёr 30 ditё duke çliruar pёrbёrёsit e tyre pёr tё parandaluar tharjen e lёkurёs. Procesi i miksimit ёshtё pasuruar me njё varietet vajrash me vlerё kurative.   

Shampot e ngurta janё formuluar me kujdes me vajra bimёsh natyrale, tё pasura me bimё terapeutike & ekstrakte frutash, vajra esenciale, leticin dhe provitamin B5, qё ushqejnё dhe hidratojnё flokёt dhe skalpin. Ato janё krijuar qё tё zgjasin mё shumё se shampot klasike dhe tё trajtojnё gjёndjё tё ndryshme, duke i ofruar flokёve njё bukuri tё shёndetshme, zbutje dhe shkёlqim. Ato janё 100% artizanale nё formёn e njё sapuni, ku copat natyrale tё sapunit janё shkrirё me bimё kurative si: lavandёr, hithёr dhe helichrysum qё çlirojnё vetitё e tyre gjatё pёrdorimit. Tё gjitha shampot tona tё ngurta respektojnё florёn natyrale, duke pasur njё pH 5-6.