Rreth Nesh

 

Rreth Nesh

 

Frymëzuar nga lashtësia Greke dhe recetat antike të bimëve terapeutike dhe duke ndjekur recetat tradicionale të familjes, Fresh Line u themelua në 1992 si një kompani e vogël me hapjen e dyqanit të parë në Athinë. Kompania prodhon më shumë se 300 produkte natyrale për fytyrën, flokët dhe trupin bazuar në një gamë të gjerë vajrash esencialë, ekstrakte bimësh, kremra natyrale dhe përbërës aktiv të provuar klinikisht. Në të gjitha pikat e shitjes Fresh Line, ju do të gjeni Fresh Bar. Nje koncept pioner (unik) të produkteve që shiten me peshë, në sasinë e dëshiruar dhe këtu përfshihen; maskat e fytyrës që ruhen në frigorifer, shampot e trupit, kremrat e trupit & sapunët plot fantazi që shiten me peshë.

Në Shqipëri, Fresh Line kanë më shumë se 10 vjet që operon për klientët e saj duke sjellë njëkohësisht për herë të parë edhe konceptin e “Franchise”. Gjithashtu në vitin e saj të hapjes, në 2009, u hap në Tiranë edhe dyqani fizik Fresh Line Albania ngjitur me Librin Universitar. Ai u kthye në shumë pak kohë si ndalesa e preferuar e të gjithë të apasionuarve pas kujdesit të vetes dhe së bukurës me përbërës natyral. Fresh Line Albania ushqen dhe ruan traditën, natyrën, kafshët dhe më kryesorja ka si qëllim ruajtjen e shëndetit të lëkurës, çka e diferencon lehtësisht në treg për shkak të konceptit unik të produkteve artizanale dhe që shiten me peshë. Fresh Line është një mënyrë jetese për klientët e saj të cilët i njohin produktet dhe përfitimet që këto produkte sjellin. Nuk është aspak rastësi që sot Fresh Line Albania numëron 7 dyqane në të gjithë Shqipërinë dhe është një prej markave më të preferuara të kozmetikës. Prandaj për këtë arsye zgjedhja e parë është gjithmonë Fresh Line.

Frymëzuar nga lashtësia Greke dhe recetat antike të bimëve terapeutike dhe duke ndjekur recetat tradicionale të familjes, Fresh Line u themelua në 1992 si një kompani e vogël me hapjen e dyqanit të parë në Athinë. Kompania prodhon më shumë se 300 produkte natyrale për fytyrën, flokët dhe trupin bazuar në një gamë të gjerë vajrash esencialë, ekstrakte bimësh, kremra natyrale dhe përbërës aktiv të provuar klinikisht. Në të gjitha pikat e shitjes Fresh Line, ju do të gjeni Fresh Bar. Nje koncept pioner (unik) të produkteve që shiten me peshë, në sasinë e dëshiruar dhe këtu përfshihen; maskat e fytyrës që ruhen në frigorifer, shampot e trupit, kremrat e trupit & sapunët plot fantazi që shiten me peshë.

Në Shqipëri, Fresh Line kanë më shumë se 10 vjet që operon për klientët e saj duke sjellë njëkohësisht për herë të parë edhe konceptin e “Franchise”. Gjithashtu në vitin e saj të hapjes, në 2009, u hap në Tiranë edhe dyqani fizik Fresh Line Albania ngjitur me Librin Universitar. Ai u kthye në shumë pak kohë si ndalesa e preferuar e të gjithë të apasionuarve pas kujdesit të vetes dhe së bukurës me përbërës natyral. Fresh Line Albania ushqen dhe ruan traditën, natyrën, kafshët dhe më kryesorja ka si qëllim ruajtjen e shëndetit të lëkurës, çka e diferencon lehtësisht në treg për shkak të konceptit unik të produkteve artizanale dhe që shiten me peshë. Fresh Line është një mënyrë jetese për klientët e saj të cilët i njohin produktet dhe përfitimet që këto produkte sjellin. Nuk është aspak rastësi që sot Fresh Line Albania numëron 7 dyqane në të gjithë Shqipërinë dhe është një prej markave më të preferuara të kozmetikës. Prandaj për këtë arsye zgjedhja e parë është gjithmonë Fresh Line.

enriched with coconut oil
Code 913502

Informacion Shtesë

Sasia

150 ml

Na Kontaktoni

 

Rr. Abdyl Frasheri, Libri Universitar

Tiranë, Shqipëri 7/30

+355 68 20 66 876

freshlinealb@gmail.com

Na Ndiqni

 

Na Kontaktoni

 

Rr. Abdyl Frasheri, Libri Universitar

Tiranë, Shqipëri 7/30

+355 68 20 66 876

freshlinealb@gmail.com

Na Ndiqni