KATEGORITË

Shampo Trupi

Qumësht Trupi

Spraj Trupi

Krem Trupi

Vaj Trupi

Skrab Trupi

Fizzing Balls

Sapun Handmade

Paketime Udhëtimi

Vajra & Vajra Esenciale

Flokë

 

Bazuar në filozofinë e hidroterapisë dhe talasoterapisë, ekzistojnë 9 koleksione. Linjat e trupit shërbejnë për rezultate të ndryshme të aromaterapisë si eufori, relaksim, çlodhjen e muskujve ose përtëritje. Linjat përfshijnë një gamë të gjerë produktesh si topa të punuar me dorë, sapun të punuar me dorë, shampo dushi, balsam trupit dhe skrabet. Linjat janë të pasura me më shumë se 43 përbërës natyralë që ofrojnë veti të shumëfishta për lëkurën. Receta përfshin një shumëllojshmëri të ekstrakteve bimore terapeutike, vajra esenciale të çmuar, vajra bimorë të certifikuar organik dhe vitamina për mbrojtje antioksiduese. Përqindja e natyralitetit në formulë arrin deri në 99%.