Fytyrë

Hidratues

 

Kujdesi i Syve

 

 

Pastrues

 

 

Toner

 

 

Fytyrë

Trajtime intensive të fytyrës për çdo lloj lëkure, bazuar në studimin e terapisë së lashtë greke përmes bimëve dhe aromaterapisë. Ato përbëhen nga 8 koleksione për rutinën e përditshme të lëkurës, duke përfshirë trajtime për nevoja të veçanta dermatologjike, kundër-plakje, sensitive, akne, njolla dhe çrregullime. Përbërësit aktiv në të gjitha produktet janë – vajrat esencialë, ekstrakte bimore, vajra bimore, gjalpë natyral dhe vitamina, të formuluar në përqindje specifike për të ofruar efekte të shumta dhe rezultate të jashtëzakonshme për lëkurën.

enriched with coconut oil
Code 913502

Informacion Shtesë

Sasia

150 ml