Politikat e Kthimit Të Produktit

E PËRGJITHSHME

Nëse dëshironi të blini një produkt nga dyqani ynë online, ju lutemi sigurohuni që të lexoni me kujdes kushtet e mëposhtme dhe të gjitha seksionet në Termat dhe Kushtet, të cilat janë pjesë përbërëse dhe një tekst i vetëm i kontratës së shitjes në distancë që do të lidhet. mes nesh. Përdorimi i dyqanit online përbën pranimin tuaj të pakushtëzuar të këtyre kushteve.

Çdo kontratë e lidhur përmes dyqanit online depozitohet nga kompania jonë dhe është e disponueshme për ju në çdo kohë që ju e kërkoni.

Faqja e internetit dhe e-shop https://freshline.al është krijuar dhe operuar nga një shoqëri anonime me emrin Kozmetikë Natyrale, adresa: Libri Universitar, 9, Rruga Abdyl Frashëri, Tiranë, Tiranë Shqipëri, telefon: +355682066876, adresë kontakti: freshlinealb@gmail.com.

 

INFORMACION PËR PRODUKTET

Kompania jonë bën çdo përpjekje të mundshme për të ofruar shërbime me cilësi të lartë. Megjithatë, ka raste kur karakteristikat ose çmimi ose përmbajtje të tjera që lidhen me produktet që shiten në dyqanin online janë të pasakta, të paplota, jo të përditësuara ose në përgjithësi kanë gabime që nuk mund të parashikohen ose kanë ndodhur pa dashje. ose për shkak të ndërprerjeve të funksionimit të faqes së internetit për shkak të forcës madhore.

Çmimet e listuara në produktet e shfaqura në e-shop përfshijnë TVSH-në përkatëse.

Këto çmime nuk përfshijnë tarifat e transportit dhe pagesave që llogariten kur dorëzoni porosinë tuaj, sipas kushteve të transportit dhe kushteve të pagesës.

Dyqani ynë online ju mundëson të porosisni online nga Shqipëria dhe Kosova.

 

DISPONUESHMËRIA E PRODUKTEVE

Kompania jonë do t’ju informojë për mos disponueshmërinë e produkteve përmes indikacioneve përkatëse verbale që do të postohen në dyqanin online pranë produktit të padisponueshëm. Kompania jonë rezervon të drejtën t’ju informojë në rast të mosdisponueshmërisë së produktit të kontaminuar (pasi të keni dorëzuar porosinë tuaj). Në këtë rast, me deklaratën tuaj të qartë, ju mund të anuloni të gjithë porosinë, ose mund të jepni pëlqimin për ekzekutimin e porosisë mbi produktet e disponueshme.

 

POLITIKA E KTHIMIT TË PRODUKTEVE

Freshline Sh.p.k nuk e mundëson kthimin e produkteve të blera pasi personi ka bërë pagesën dhe porosia është dërguar.