Zhvillimi i Produkteve

PRODUKTET PËR TRAJTIM | FRESH BAR | TË SHITURA ME PESHË

Produktet e linjës Fresh Line ndahen në 2 kategori kryesore, secila me një filozofi të veçantë zhvillimi.

Produktet për Trajtim

Trajtime intensive për fytyrën, flokët dhe trupin, bazuar në studimin e terapisë së lashtë greke përmes bimëve dhe aromaterapisë. Çdo recetë zhvillohet me përbërës të përzgjedhur me kujdes për rutinën e përditshme të lëkurës, duke përfshirë trajtime për nevoja të veçanta dermatologjike, si kundër-plakjes, lëkurës sensitive, aknet, njollat, tharjen, rënien e flokëve dhe çrregullimet e ndryshme.

Duke filluar me produktet bazë: Në të gjitha koleksionet e kujdesit të lëkurës dhe flokëve, ne zëvendësojmë ujin me 8 influzione çajrash me bimë organike që rriten në ishullin e famshëm të Kretës (kamomil, borzilok , sherebelë, çaj mali, rozmarinë, dittani, trumzë, livando). Gjithe baza e produkteve kontribuon në një lëkurë të shëndetshme, duke ofruar cilësi tonifikimi, antioksidues dhe hidratues.

Baza e produkteve tona është e pasur me më shumë se 12 përbërës aktiv si vajrat esencialë, ekstraktet bimore me veti shëruese, vajra organik të çertifikuar, vitamina dhe gjalpra natyral bimesh. Këto ofrojnë veti të vazhdueshme për trajtimin e flokëve, trupit dhe lëkurës. Efektiviteti i formulave optimizohet nga përbësit natyral që janë të provuar klinikisht. Testet klinike kryhen me të dy metodat in vivo dhe in vitro, ofrojnë të dhëna të besueshme për siguri dhe efikasitet.

Zhvillimi i Produkteve

PRODUKTET PËR TRAJTIM | FRESH BAR | TË SHITURA ME PESHË

Produktet e linjës Fresh Line ndahen në 2 kategori kryesore, secila me një filozofi të veçantë zhvillimi.

Produktet për Trajtim

Trajtime intensive për fytyrën, flokët dhe trupin, bazuar në studimin e terapisë së lashtë greke përmes bimëve dhe aromaterapisë. Çdo recetë zhvillohet me përbërës të përzgjedhur me kujdes për rutinën e përditshme të lëkurës, duke përfshirë trajtime për nevoja të veçanta dermatologjike, si kundër-plakjes, lëkurës sensitive, aknet, njollat, tharjen, rënien e flokëve dhe çrregullimet e ndryshme.

Duke filluar me produktet bazë: Në të gjitha koleksionet e kujdesit të lëkurës dhe flokëve, ne zëvendësojmë ujin me 8 influzione çajrash me bimë organike që rriten në ishullin e famshëm të Kretës (kamomil, borzilok , sherebelë, çaj mali, rozmarinë, dittani, trumzë, livando). Gjithe baza e produkteve kontribuon në një lëkurë të shëndetshme, duke ofruar cilësi tonifikimi, antioksidues dhe hidratues.

Baza e produkteve tona është e pasur me më shumë se 12 përbërës aktiv si vajrat esencialë, ekstraktet bimore me veti shëruese, vajra organik të çertifikuar, vitamina dhe gjalpra natyral bimesh. Këto ofrojnë veti të vazhdueshme për trajtimin e flokëve, trupit dhe lëkurës. Efektiviteti i formulave optimizohet nga përbësit natyral që janë të provuar klinikisht. Testet klinike kryhen me të dy metodat in vivo dhe in vitro, ofrojnë të dhëna të besueshme për siguri dhe efikasitet.

Fresh Bar

Frutat me lëng, ekstraktet bimore, mjaltë, vanilje, qumësht dhe shumë përbërës efektive krijojnë një larmi trajtimesh bukurie për lëkurën. Aromat e parezistueshme, teksturat e lehta dhe produktet artizanale, plotësojnë koleksionet e kujdesit për trupin, flokët dhe fytyrën që do të zgjojnë shqisat tuaja.
Përveç një shumëllojshmërie të gjerë të shampove të dushit, qumështit të trupit, topave aromatik detoksifikuese, kremrat ushqyes për trupin dhe sapuneve në formën e ëmbëlsirave me fantazi si; sapunët artizanale. Gjithashtu do të gjeni dhe 9 maska ​​fytyre të çertifikuara, të cilat shërbejnë për çdo nevojë. Ato janë pasuruara me përbërës aktivë të provuar klinikisht që kanë rezultate të menjëhershme dhe afatgjata në lëkurë, ruhen të freskëta në frigorifer,për shkak të përbërjes së tyre pa konservante.

Si funksionon Fresh Bar?

1. Zgjidh produktin tënd të preferuar
2. Zgjidh paketimin që dëshiron: të thjeshtë & të reciklueshëm
3. Shërbehen të freskëta në dyqanet tona dhe gati për t’u përdorur

Fresh Bar

Frutat me lëng, ekstraktet bimore, mjaltë, vanilje, qumësht dhe shumë përbërës efektive krijojnë një larmi trajtimesh bukurie për lëkurën. Aromat e parezistueshme, teksturat e lehta dhe produktet artizanale, plotësojnë koleksionet e kujdesit për trupin, flokët dhe fytyrën që do të zgjojnë shqisat tuaja.
Përveç një shumëllojshmërie të gjerë të shampove të dushit, qumështit të trupit, topave aromatik detoksifikuese, kremrat ushqyes për trupin dhe sapuneve në formën e ëmbëlsirave me fantazi si; sapunët artizanale. Gjithashtu do të gjeni dhe 9 maska ​​fytyre të çertifikuara, të cilat shërbejnë për çdo nevojë. Ato janë pasuruara me përbërës aktivë të provuar klinikisht që kanë rezultate të menjëhershme dhe afatgjata në lëkurë, ruhen të freskëta në frigorifer,për shkak të përbërjes së tyre pa konservante.

Si funksionon Fresh Bar?

1. Zgjidh produktin tënd të preferuar
2. Zgjidh paketimin që dëshiron: të thjeshtë & të reciklueshëm
3. Shërbehen të freskëta në dyqanet tona dhe gati për t’u përdorur

enriched with coconut oil
Code 913502

Informacion Shtesë

Sasia

150 ml