Fresh Bar

Shampo Trupi

 

Qumësht Trupi

 

 

 

Fizzing Balls 

 

Sapun Handmade

 

 

Fresh Bar

Zbuloni shijet e shijshme të menusë tonë të freskët!
Shampo dushi tonifikuese, qumësht trupi, topa aromatike detoksifikuese, krem trupi dhe sapune në formë keku që shiten me peshë në çdo sasi të dëshiruar dhe serviren të freskëta në dyqanin tonë. Aroma frutash, ekstrakte bimore, mjaltë, vanilje, qumësht dhe shumë përbërës efektiv krijojnë një larmi trajtimesh bukurie për lëkurën. Aromat e parezistueshme, teksturat e lehta dhe produktet artizanale, plotësojnë koleksionet e kujdesit për trupin, flokët dhe fytyrën që do të zgjojnë shqisat tuaja.