Flokë

Shampo të Lëngshme

 

Shampo të Ngurta

 

 

Kondicioner

 

 

Maska

 

 

Flokë

Koleksionet tona të kujdesit te flokëve bazohen në receta tradicionale të familjes që ne kemi përmirësuar me hulumtime të gjëra mbi bimët e lashta greke, me efekte terapeutike dhe aromaterapeutike. Produktet janë emërtuar sipas muzave dhe figurave greke të mitologjisë. Ato përbëhen nga 9 trajtime intensive të pasuara me përbërës të provuar klinikisht, formula me vajra të çmuar dhe ekstrakte nga farat, frutat, bimët, vitaminat, vajrat organik të bimëve dhe gjalpra natyral, që ofrojnë për flokët dhe skalpin e kokës veti terapeutike. Ne përdorim agjentë natyral shkumëzues, që rrjedhin nga pema e palmës të cilat kanë një veprim të butë pastrues dhe respektojnë florën natyrale të skalpit (pH).
Përveç formateve standarde të produktit, si shampoo, kondicioner dhe maska, do të gjeni dhe produkte autentike si: spraj për flokët me mushtin e mollës, shampoo të ngurta të përgatitura në mënyrë artizanale me infusion çajrash.

with notes of coconut & caramel
Code 913526